U bent hier

Basiscursus 'Leren waarderen' | juni

08/06/2018 - 10:00

Tijdens deze basiscursus van drie dagen leert u waarden toekennen aan cultureel erfgoed.


Data en programma

  • 8 juni 2018: samen waarderen we een object en stellen we een waardenstelling op. We maken kennis met de handleidingen/tools en leren de meest geschikte handleiding kiezen vanuit verschillende vraagstellingen.
  • 15 juni 2018: we waarderen een deelcollectie op locatie in functie van prioriteiten in verband met preventieve conservering, reflecteren over struikelblokken en hoe je die kan oplossen.
  • 22 juni 2018: het eigen traject staat centraal in functie van communicatie en participatie. We bepalen de stakeholders die we willen betrekken en onderzoeken in welke fase(s) we hen bij het proces willen betrekken. Verder passen we de richtlijnen toe over communicatie in verband met het eigen traject.

Telkens van 10.00 tot 16.00 uur.

Doelgroep: cultureel-erfgoedsector

Geen voorkennis nodig.

Passen deze data niet voor u, stuur dan een mail naar anne-catherine.olbrechts@faro.be, dan zetten we u op een wachtlijst en brengen we u op de hoogte voor een toekomstige basiscursus.


Locatie

FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel
 

Lesgevers

Jacqueline Van Leeuwen, Eve Van Dael en Anne-Cathérine Olbrechts (FARO)
 

Prijs

120 euro, syllabus en broodjes inbegrepen.
 

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk. U kan wel een mail sturen naar anne-catherine.olbrechts@faro.be, dan komt u op een wachtlijst en wordt u op de hoogte gebracht voor een toekomstige basiscursus.